Bedre vin og bedre tid
Chateauneuf du Pape “Alchimie” 2017
Julemaden stiller vinen overfor en række udfordringer: fedmen fra kødet, saltet fra skind/svær, syren fra rødkålen, sødmen fra de brune kartofler. En god julevin skal have følgende egenskaber: høj alkoholprocent for at kunne styre fedtet og give vinen stor fylde, en portion syre der kan tæve rødkålen, og en vis form for sødme kommer vi ikke uden om hvis vinen ikke skal opfattes sur efter en omgang brune kartofler.
235,00 DKK
Chateauneuf du Pape “Privilège” 2015
395,00 DKK
Ikke på lager
Chateauneuf du Pape blanc Insolente 2013
219,00 DKK
Chateauneuf du Pape Marceau 2012
229,00 DKK
Ikke på lager
Condrieu 2016 “Le Cep du Nèbadon” Anthony Paret
435,00 DKK
Cotes du Rhône “cuvee 3” 2018
99,00 DKK
Ikke på lager
Gigondas 2017 “Le Sentier des Terroirs”
195,00 DKK
Ikke på lager