Rungstedvin er kvalitetsvin fra Frankrig lavet med hjertet af den lille vinproducent

Rungstedvin startede i 2004 som Rungsted Vinhandel i Pennehave 9 i det hyggelige gamle Rungsted. Vi har siden starten insisteret på kun at sælge vin fra vinbønder der lavede vin med hjertet. Vi har siden ........

Pennehave 9

Rungstedvin er

Bente Holm-Larsen, Per Holm-Larsen, Carina Bergø og Lars Bergø

Husk:
Vi ÅBNER meget gerne LAGERET alle dage efter aftale.
Du kan se sortiment døgnet rundt på: www.rungstedvin.dk
GRATIS levering i lokalområdet indenfor 24 timer.
Du kan også SKRIVE til os på e-mail: rv@rungstedvin.dk
Vi er altid klar ved 
TELEFONEN på: 61758010 og 40 88 88 13

Mange vin-hilsener
Carina, Bente, Lars & Per

Bedre vin og bedre tid!!

Vi er historien om gode naboer med en fælles passion for vin. Efter adskillige gode snakke og fælles smagninger kom vi frem til at danske vinelskere havde brug for os. Vores mission har fra dag 1 været at udbrede kendskabet til god vin fra Alsace, gode solide vine fra den sydlige Rhônedal og de nye kommende stjerneproducenter fra Languedoc. Det bærer vores sortiment stadig præg af.

Siden Rungsted Vin startede i 2004 i den lille hyggelige forretning Pennehave 9 i Rungsted er der sket meget. Men selvom antallet af leverandører er steget siden da og selvom vi fik større forretning i Pennehave 15 er vores grundlæggende filosofi den samme. I dag har vi en webshop og et stort lager i Nivå.

Vores filosofi er at købe vin fra en række af Europas dygtigste vinbønder og formidle historien om deres vine så godt som muligt. Det har vi før gjort i vores detailbutikker og gør det nu via smagninger og online. Vi tilbyder stadig vinene uden fordyrende mellemled og yder den bedst mulige service.

Vi har et meget tæt og loyalt forhold til vores vinleverandører og har tillid til at de altid gør deres bedste for at frembringe vine som giver en helt ekstraordinær oplevelse. Vi er kendte for at have meget lange relationer til vores leverandører.

Kvalitet er en af vores mærkesager og derfor finder man ikke billige vine i vores sortiment. Når emballage, prop, afgift, fragt og moms er betalt, er det begrænset hvor meget kærlighed og kvalitet der er tilbage i de billige vine.

For at en vin kan finde vej til vores sortiment kræver det en tur gennem vores dygtige smagepanel, også kaldet ”vinslynglerne”. De er alle erfarne vinkendere og sikrer os at der er fælles enighed om at vinen lever op til den standard vi kræver for at have den på hylden.

Vi har naturligvis tilfredshedsgaranti og det går ud på, at lever vinen ikke op til forventningerne tager vi den uåbnet vin retur i original emballage. Du kan derefter bytte til anden vin der passer din smag bedre. Vi ønsker kun at handle med 100% tilfredse kunder. Gerne så tilfredse at de handler igen og endda fortæller venner og familie om den gode oplevelse.

Vi glæder os til at se dig på vores hjemmeside eller i vores indbakke.

 

Med VINlig hilsen

Carina, Bente, Lars & Per
      Bestilling og levering


      Du bestiller vin hos os ved at sende en mail eller aftale pr. telefon. Vi sender så en faktura og aftaler afhentning eller levering. 

      Vi leverer uden beregning i vores lokal område!!